T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ETİMESGUT - Güvercinlik Şehit Hasan Gülhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 102. yıldönümünü gururla kutladık. Ulu önder Atatürk, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoyve İstiklal Şehitlerimizi saygıyla andık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

T-Kalıp A.Ş. ile  Okulumuz arasında imzalanan protokol kapsamında Makine ve Tasarım Teknolojileri Alanı öğrencilerimizle Alan Şeflerimiz ve Alan Öğretmenlerimizin refakatinde  Teknik Gezi gerçekleştirildi. Emeği geçen yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz .

Ekm

13EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİ AZALTMA GÜNÜ etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrenci ve personeline 11.10.2022 'de teorik, 12.10.2022'de deprem tatbikatı yapılarak uygulamalı eğitim verildi.

Okulumuzda Acil Durum ve Deprem Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi.  Tahliye sonrası Kulüp Öğretmenimiz Sayın Mustafa TOKDEMİR Acil Durum ve Afetler le ilgili bilgilendirme konuşması yaptı. Emeği geçen yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz 2022-2023 Eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası coşkuyla kutlandı.
Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını  diliyoruz.

Haz

Okulumuz 14. Uluslarası Robot yarışmasında bölge elemelerinde iki proje ile başarılı olarak Şanlıurfa Göbeklitepede yarışıyor... Okul Müdürümüz Nihat Şimdi Bilişim Teknolojileri Alan Şefimiz Ercan Çevik proje danışman öğretmenimiz Mustafa Akın ve öğrencilerimiz Yasin Kasım ve Zekeriya Cengiz'i kutluyor başarılarının daim olmasını diliyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Fatma Çetin ,İsmail Aytaç ; Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Mehpare Şahin , Deniz Uzun 'un koordinatörlüğünde 150 öğrencimizin aylarca süren hazırlıkları sonucunda görkemli bir törenle kutlandı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor onlara yakışır nesiller yetiştirmekten onur duyuyoruz...