T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ETİMESGUT - Güvercinlik Şehit Hasan Gülhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Rehberlik ve Psikolojik danışma servisi tarafından 9. sınıflara yönelik 'Okul kuralları, yönetmelikler tanıtım seminerleri' verildi.

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Nihat ŞİMDİ'nin girişimleriyle, Bilişim Teknolojileri Alanı Atölye ve laboratuvarların boya badana ve inşaat tadilat ve onarımları yapıldı. Okul Müdürümüz Sayın Nihat ŞİMDİ boya malzemesi desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Gürsel AVCI ve Millî Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Erkan Mehmet AKAR'a teşekkürlerini belirtti.  Yeni eğitim ortamlarının Alan öğrenci ve öğretmenlerimize  sağlık, huzur, başarı ve mutluluklar getirmesini dileriz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımız okulumuz bahçesinde gerçekleştirildi. Okul Müdürümüz Sayın Nihat ŞİMDİ günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Tören  öğrencilerimizin okuduğu  şiirler ve öğretmenlerimizin de işbirliğiyle  hazırlanan oratorya ile gerçekleştirildi. Okul Müdürümüz programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerini iletti.

Ekm

Okulumuz Gezi Kulübümüz tarafından tertiplenen Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde İklim Değişikliği ve Çevre Eğitimine katılım sağlayarak,  Üniversitesi gezisi gerçekleştirildi.  Emeği geçen yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Haz

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sayın İdil ERBAY ın refakatinde okulumuz 9K sınıfı öğrencileri Adnan Ötüken Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler. Okul Müdürümüz Sayın Nihat ŞİMDİ böylesi anlamlı bir etkinliğe katılan ögrencilerimizi tebrik ederek,  öğretmenlerimize teşekkürlerini belirtti.

Haz

Teknik Müdür Yardımcımız Zeki UYGUN ve Alan Şeflerimizin katılımlarıyla 24.05.20233 tarihinde  ASO 1. OSB SÜREKLI EĞİTİM MERKZINDE gerçekleştirildi.

May

104 yıl önce Mustafa Kemal önderliğinde yakılan bağımsızlık ve özgürlük meşalemizi aynı inanç ve coşkuyla taşıyor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ve aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

May

Gençlik Haftası programı çerçevesinde, Oratoryo jimnastik ve zeybek gösterileri ile kutlama programı yapıldı. 19 Mayıs Atatürk' Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı.

Okul içi ve okul dışında düzenlenen yarışmalarda başarı elde eden öğrencilerin ödülleri takdim edildi.

Gençlik Haftası Etkinliklerinde görev alan öğretmenlerimiz;

Mehpare Şahin

Fethiye Çınar

Deniz Uzun

Gizem Çelebi

Fatma Çetin

İsmail Aytaç

ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Gençlik hasftası içinde Edebiyat Öğretmenimiz Fethiye Çınar'ın yazıp yönettiği Sınavsız Hava Sahası isimli oyun seyircilerle buluştu. Öğrencilerin büyük keyifle izlediği bu oyun için emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Gençli haftası kapsamında Edebiyat Öğretmenimiz Mehpare Şahin ve öğrencileri Namık Kemal eserlerini içeren bir panele imza attılar. Bu başarılı çalışma için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederi.

Okulumuzda

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Gençlik Haftası etkinlikleri ile tüm hafta kutlandı Öğrencilerimiz

kültür sanat ve spor ile dolu dolu bir hafta geçirdi. Emeği Geçen yönetici öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

21 Mart Nevruz Bayramı içinde bulunduğumuz yas döneminden dolayı sade bir törenle kutlandı.

Mrt

108. yıldönümünde Çanakkale Zaferi'ni gururla kutladık. Şehitlerimizi saygı ve rahmetle andık.